Soccer Temple Emmeloord
Voetbalschool
Trainingsperiode 3
Vanaf 10 mei 2019

Vanaf vrijdag 10 mei 2019 start de derde trainingsperiode van de Soccer Temple Voetbalschool. De Voetbalschool is voor voetballertjes van 7 tot en met 12 jaar. Meld je aan en doe mee aan de derde trainingsperiode van 5 trainingen.

Voetbalschool Informatie

Voetbalschool

Vanaf vrijdag 10 mei start de derde trainingsperiode van de Soccer Temple Emmeloord Voetbalschool. Een vijf-wekelijkse trainingsprogramma dat gericht is op het ontwikkelen en verbeteren van zijn of haar functionele techniek. Naast techniektrainingen komen ook loopscholing en explosiviteitstrainingen aan bod. Door middel van data- en videoanalyse is de voetbalschool ook resultaatgericht. De Voetbalschool laat aan de voetballertjes zien hoe zij zich hebben ontwikkeld tijdens een trainingsperiode. Aan het eind van elke trainingsperiode krijgen de deelnemers een ‘spelersrapport’.

Trainingen

De derde trainingsperiode bestaat uit vijf trainingen in vijf weken. De trainingen worden gegeven op de vrijdagen van 17.00 tot 18.00. Bij meer dan acht aanmeldingen zullen de andere trainingstijden 16.00 tot 17.00 en 18.00 tot 20.00 worden.

  • Loopcoördinatie: loopcoördinatie zorgt voor een betere coördinatie en looptechniek. Lichaam goed in balans en een goed voetenwerk als gevolg.
  • Video-analyse: Tijdens de trainingen worden technische handelingen op beeld vastgelegd. De speler kijkt samen met de trainer terug naar de uitgevoerde handelingen.

Wilt u meer informatie over de Voetbalschool? Mail met info@emmeloord.soccertemple.nl Of bel gerust naar 06 51 54 95 65

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en meld je aan!