Soccer Temple Bedrijvenvoetbaltoernooi 2019
De eerste maandag van de maand
De tweede dinsdag van de maand
Vanaf maart 2019

Vanaf maart 2019 organiseert Soccer Temple Emmeloord maandelijks twee speedsoccer bedrijventoernooien: De Maandageditie (de eerste maandag van de maand) en de Dinsdageditie (de tweede dinsdag van de maand)!    

Soccer Temple Bedrijventoernooi 2019

Scroll hier door alle informatie. Of ga snel naar:

Toernooi informatie

Soccer Temple Bedrijventoernooi 2019

Vanaf maart 2019 vindt de eerste editie plaats van de Soccer Temple Bedrijventoernooien: De maandageditie (de eerste maandag van de maand) en De dinsdageditie (de tweede dinsdag van de maand). Op elke eerste maandag en tweede dinsdag van de maand vindt het bedrijventoernooi plaats. U kunt kiezen voor eenmalige deelname tot elke maandag of dinsdag! Inschrijfgelden zijn €30,00 per toernooi per team.

Speedsoccer Speedsoccer is een nieuwe trend binnen het voetbal, waarbij de spelers indoor 5 tegen 5 voetbalwedstrijden spelen. Het unieke aan Speedsoccer is dat het veld van 30 bij 15 meter erg compact is en rondom voorzien is van een 1meter hoge boarding met daarboven nog een netconstructie. Hierdoor blijft de bal in het spel,  het spel snel, spectaculair en hebben de spelers veel balcontact. Data

Maandag 1 april Dinsdag 9 april

Maandag 6 mei Dinsdag 14 mei Maandag 3 juni Dinsdag 11 juni

Aantal spelers

Een team bestaat uit minimaal vijf spelers (een keeper en vier veldspelers), maar wij adviseren om met minimaal zeven spelers een team te vormen.

Spelregels
  • Wedstrijden duren 1×12 minuten.
  • Wisselen kan alleen als de wedstrijd stil ligt. Dat betekent bij een doelpunt of een overtreding.
  • Slidings zijn niet toegestaan.
  • Alle vrije trappen zijn indirect en mogen dus niet op doel. De tegenstander dient dan 5 meter afstand te bewaren. Bij een overtreding in het doelgebied is er een penalty.
  • Hands = hands. Overal op het veld. Hands in het doelgebied is een penalty.
  • Hands buiten het doelgebied = indirecte vrije bal
  • De keeper mag alleen uitgooien, niet uittrappen. De keeper mag de bal wel vanaf de grond schieten.
  • De keeper mag tijdens het spel gewoon meevoetballen en scoren.
  • Scheidsrechters kunnen voor een zware overtreding een tijdstraf van 2 minuten geven. Bij ernstig gemeen spel kan een speler tijdens de wedstrijd worden uitgesloten. De volgende wedstrijd mag hij weer deelnemen.
  • Daar waar de regels niet zijn voor geschreven, beslist de organisatie.

Wilt u meer informatie over het Soccer Temple Bedrijventoernooi? Mail met info@emmeloord.soccertemple.nl Of bel gerust naar 06 18 25 81 95

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en meld je aan!