Enjoy
Bubbelvoetbal
Blacklight Voetbaltoernooi
Voetbalschool

Soccer Temple activiteiten, geschikt voor iedereen Toeschouwers komen vaak niet meer bij van het lachen!

Pinksteren Speedsoccer Trophy

7, 8 en 9 juni is het zover, de Pinksteren Speedsoccer Trophy gaat dit jaar van start in samenwerking met Soccer Temple Emmeloord. Een internationaal driedaags jeugdevenement voor jongens en meisjes O17 en O19. Naast een superleuk toernooi zijn er ook leuke activiteiten te doen tijdens het toernooi! Geef je nu op met je team!  

Voor meer informatie en/of aanmeldingsformulier: info@emmeloord.soccertemple.nl

BUBBELVOETBAL

Bubbelvoetbal is één van de activiteiten die Soccer Temple aanbiedt. Bubbelvoetbal is een nieuwe experience in Nederland en wordt op diverse locaties aangeboden. Naast Bubbelvoetbal zijn er ook andere spelmogelijkheden met de bubble balls. Bubbelvoetbal is een ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest en/of kinderfeestjes.

BLACKLIGHT VOETBALTOERNOOI 2019

Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert Soccer Temple het Blacklight Voetbaltoernooi! Trek witte en/of felle kleding aan en doe mee aan het toernooi! Van 18.00 tot 20.30 spelen de sportievelingen van 12 tot en met 15 jaar. En om 20.30 zijn de teams vanaf 16 jaar aan de beurt! Geef je snel op, want vol=vol!! Deelnamegelden: 12-15 jaar: €20,00 per team 16+: €25,00 per team

AANMELDEN?

Stuur je aanmelding met vermelding van teamnaam, leeftijdscategorie en teamleider naar info@emmeloord.soccertemple.nl of bel naar 06 18 25 81 95

VOETBALSCHOOL

Vanaf vrijdag 18 januari start de tweede trainingsperiode van de Soccer Temple Emmeloord Voetbalschool. Een tien-wekelijkse trainingsprogramma dat gericht is op het ontwikkelen en verbeteren van zijn of haar functionele techniek. Naast techniektrainingen komen ook loopscholing en explosiviteitstrainingen aan bod. Door middel van data- en videoanalyse is de voetbalschool ook resultaatgericht. De Voetbalschool laat aan de voetballertjes zien hoe zij zich hebben ontwikkeld tijdens een trainingsperiode. Aan het eind van elke trainingsperiode krijgen de deelnemers een ‘spelersrapport’.